sitemap mobile
 
Onze Merken

Polet is een Belgische fabrikant van handgereedschappen. De kwaliteit van de producten en dienstverlening overstijgt echter reeds lang de landsgrenzen. Ook Nederlandse, Franse en Duitse vaklui en tuinliefhebbers kennen Polet Quality Tools immers als hun partner voor het zware werk. Hebt u eventueel aan en of opmerkingen omtrent deze website aarzel dan niet ons te contacteren .

Universo Consumer Products produceert en distribueert tuinhuizen, tuinmeubelen, speeltoestellen en meer voor de mooiste tuinen van Europa...

Somers Seeds is een toonaangevende en dynamische familiebedrijf binnen de zaadsector. We verpakken en verdelen kwaliteitsvolle zaden en aanverwante producten voor de hobbytuinier.

The Husqvarna Group is the world's largest producer of outdoor power products including chainsaws, trimmers, lawn mowers and garden tractors. The Group is also the European leader in consumer watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries.

roducten die bij de beroepsmensen hun deugdelijkheid bewijzen komen op die wijze ter beschikking van het brede publiek. Aan hen biedt Edialux milieuverantwoorde oplossingen voor vele netelige huis- en tuinproblemen. Uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting voor het milieu betekenen worden weerhouden. Zorg voor de leefomgeving staat immers hoog in het vaandel en is de drijfveer voor het doorgedreven onderzoek, dat aan de basis ligt van elk product. Een gepaste slogan die Edialux typeert is dan ook “Doelgericht bestrijden”.

Vertrekkende van de missie "werken voor een groenere wereld", covert Agricon een breed gamma aan productie van en activiteiten rond duurzame natuurlijke producten.

Sinds 1990 een bekende naam in de wereld van tuinafrastering. Uitgebreid assortimentv Just-in-time leveringen vanuit ons 11.000 m² magazijn, verschillende displays

Dankzij onze jarenlange ervaring in de tuinsector weten we bij Hozelock als geen ander dat tuinieren een uitdagende hobby kan zijn. Daarom willen we tuiniers helpen bij het optimaal houden van hun tuin. Door onze kennis en ervaring rond tuinieren te combineren met enthousiasme en vakmanschap, kunnen we de beste oplossingen bieden om je tuin het hele jaar door levendig te houden.

Uw tuin is dé plaats om te relaxen en u goed te voelen. Om zeker te zijn dat uw planten en gazon mooi groen blijven, is de juiste bewatering essentieel. GARDENA biedt u de juiste oplossing voor het besproeien, watervervoer, waterpompen en automatisch besproeien. Er zijn oplossingen voor alle tuintypes.

Maaien, trimmen, snoeien, opruimen - met onze hulp, zal u de taken tijdig klaarhebben voor de barbecue. Maai efficiënt uw gazon dankzij een hoge-capaciteit grasmaaier of met een robuste en hardwerkende zitmaaier. Maak komaf met vervelende graskanten dankzij een tijdbesparende trimmer of bosmaaier. Krijg u heggen opnieuw in vorm danzkij een lichte en krachtige heggenschaar. Gebruik een betrouwbare kettingzaag om brandhout te maken of komaf te maken met een vervelende boom die uw zicht belemmert.

KOLTEC is in 1942 opgericht door de heer Lout Henkes. Het bedrijf is vrij snel na oprichting begonnen met de productie van schrikdraadapparatuur. KOLTEC heeft als enige Nederlandse producent schrikdraad bekendheid gegeven. De beroemde, onverwoestbare groene paddenstoel kent iedereen. Nog steeds wordt het model, ook wel weideklok genoemd, geproduceerd en geleverd aan klanten over de hele wereld.

De eerste barbecook® barbecue ontstond in 1985. Aanleiding was de vaststelling dat barbecues vaak erg primitief waren. Barbecook® streefde er dan ook vanaf het begin naar om barbecueën efficiënter en veiliger te maken. Daaruit resulteerde o.m. ons gepatenteerde aanmaaksysteem QuickStart®.

Reeds meer dan 150 jaar produceert AVR-TOOLS handgereedschappen voor de tuinier, vakman en doe-het-zelver. Via research, automatisatie en permanente kwaliteitscontrole streven wij steeds naar de beste verhouding prijs/kwaliteit. Tevens hebben wij oog voor vernieuwing en worden trends en lifestyle op de voet gevolgd zodat onze producten aansluiten op de wensen van de consument.

VASP is gespecialiseerd in het bewerken van diverse soorten natuursteen tot bruikbare eindproducten. We denken dan vooral aan: tuininrichting en brievenbussen

© 2012 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer