sitemap mobile
 
Onze Merken

Vanaf 1954 geeft Raymond Grosfillex de onderneming haar industriële en commerciële richting. De onderneming neemt afstand van het pure gebruiksvoorwerp en richt zich op de fabricage van meer verfijnde producten voor de woonomgeving: tuinmeubilair, bloembakken, harmonicadeuren, deuren en ramen... De houten producten maken plaats voor de eerste kunststof producten. met deze nieuwe materialen kan het leefmilieu duurzaam verbeterd worden door praktische, comfortabele, duurzame producten aan te bieden die bovendien zeer robuust zijn.

Het JéWé assortiment omvat een omvangrijk aantal producten voor zowel decoratieve als constructieve toepassingen, zoals: traprenovatie treden, profielen, timmerhout, meubelpanelen, vensterbanken, vloerplinten, wandbekleding en plafondbekleding, traphekjes en werkbladen. , ,

CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken in ieder interieur. Dankzij de duidelijke handleidingen en filminstructies kunt u direct aan de slag. Ook kunt u gebruik maken van de laminaatcalculator om te berekenen hoeveel vloer u nodig heeft voor uw kamer. CanDo producten zijn met zorg afgewerkt waardoor u snel kunt genieten van het eindresultaat.

Gebaseerd op onze ervaring op de markt, stellen we bij Sogem u een uitgebreid assortiment trappen in bouwpakket voor die voldoen aan uw eisen: ruimte, esthetiek, maar ook (en vooral) het budget!

Thys is een belgische fabrikant van deuren, vloeren en keukens

© 2012 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer