sitemap mobile
 
Onze Merken

We hebben een droom. Dat iedereen zich écht thuis voelt in zijn huis. Een huis betekent immers zoveel meer dan alleen maar een dak boven het hoofd. Het is meer dan een plek waar men eet en slaapt, werkt en plezier maakt. Een huis wordt een thuis als men er zichzelf kan zijn, als het een plek wordt van welbehagen Als distributeur van onder meer badkamers & wellness, verwarming & koelinginstallaties en keukens, willen wij u graag inspireren. U adviseren en unieke, op maat gemaakte oplossingen aanbieden. Zodat u de keuzes kunt maken die een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl, van ùw manier van leven. En u zich helemaal thuis voelt in uw huis.

Sanimar is een gespecialiseerde groothandel in sanitair kraanwerk, badkamermeubelen en badkamertoebehoren. Bij 'producten' krijgt u een foto overzicht van ons assortiment. Bij 'documentatie' kunt u onze catalogus downloaden met extra informatie over onze artikelen. Vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet ons te contacteren!

De groep Allibert ontwerpt, ontwikkelt en produceert in haar fabrieken een uitgebreid assortiment esthetische, functionele en betaalbare producten voor de inrichting van de badkamer. Eenieder kan goedkope producten invoeren van bedenkelijke kwaliteit. Allibert ontwikkelde een aantal rendabele en prestatiegerichte methoden om producten van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs te kunnen commercialiseren. Bovendien wordt daarbij gestreefd naar een maximaal behoud van de fabrieken en werkgelegenheid in Frankrijk.

Lafiness is een bron van baden. Of, anders gezegd, een compleet gamma om je badkamer in te richten. Omdat het alles omvat wat je maar kan wensen, omdat het tegenover elke smaak een stijl kan plaatsen, en omdat het voor ieders budget een oplossing biedt. Dompel je onder in onze wereld van water en ontdek onze merkconcepten. Maak hier kennis met inspirerende badkamers. Om je de mogelijkheden te tonen; niet om je regels voor te schrijven.

Tretton heeft de verdeling binnen België, Frankrijk en Luxenburg van het topmerk Plieger, een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, waar 800 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een externe expeditie in België, Frankrijk en Luxenburg levert Tretton een assortiment van meer dan 150.000 artikkelen aan de DIY.

© 2012 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer