sitemap mobile
 
Onze Merken

Pardaen, reeds 4 generaties en meer dan 60 jaar aanwezig op de Belgische markt als grossier voor de ijzerwarenhandel en de doe-het-zelf-zaak! Met een uitgekiend assortiment van meer dan 10.000 referenties, toegespitst op de Belgische markt, is Pardaen de ideale toeleverancier voor uw afdeling ijzerwaren en gereedschappen.

PGZ Retail Concept is een vooruitstrevende aanbieder van producten en concepten in de professionele en de doe-het-zelf markt in de Benelux.

pgb-Europe werd in 1956 opgericht als eenmanszaak onder de naam Pennoit-Grootaert. Onder leiding van Marc en Luc Pennoit is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming, waarbij voortdurend de nadruk wordt gelegd op kwaliteit en service. Om de internationale uitstraling te versterken werd de naam sinds kort veranderd naar pgb-Europe nv.

Sinds 2001 maakt Avasco Industries deel uit van de Vergalle Group met een omzet van om en bij de 175 miljoen EUR en 500 medewerkers. Avasco Industries NV beschikt over ruim 30.000 m² productieruimte op twee locaties, heeft een team van 45 medewerkers en realiseert een jaaromzet van 25 miljoen EUR binnen 4 divisies; Shelving, Solar, Subcontracting, Sprinkler water tanks

De werkhuizen Vanroy, leiders op de markt van technische en decoratieve gordijnroeden, zetten de filosofie van hun voorouders voort en bewaren de verworvenheden van hun voorgangers, die zich hebben kunnen onderscheiden van de rest en samen met gespecialiseerde medewerkers evolueerden. Roy Products is vastbesloten om de vaste waarden van haar producten te combineren met de hedendaagse vereisten.

© 2012 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer