sitemap mobile
 
Onze Merken

Ons bestaan staat in het teken van kwaliteit. Wij gebruiken al onze kennis en ervaring in de ontwikkeling van solide, betrouwbare producten die een leven lang mee gaan. Wij ontwerpen producten voor nu, maar met het oog op de toekomst - producten die een bijdrage leveren aan je 'thuis' en aan de manier waarop je leeft - voor jarenlang zorgeloos gebruik. Onze ambitie is duidelijk: het ontwikkelen van solide huishoudelijke producten die hun pracht en duurzaamheid behouden tot wel 20 jaar.

Kleine Wolke’ products are distinguished by their high quality. Each piece responds to the challenges of daily use with solid longevity. More and more, our products are also meeting the highest levels of environmental friendliness. Ecologically safe methods and recycled materials are important parts of our manufacturing processes.

Kwalitatief hoogstaande producten aanbieden, tegen concurrentiele prijzen is een noodzaak. Onze doorgedreven vakkennis en de specialisatie in een quasi eindeloos gamma koorden en touwen zijn het sterkste punt van onze firma.

De opbergoplossingen van Sunware zorgen voor een opgeruimd huis én een opgeruimd gevoel. Van zolder tot badkamer en van slaapkamer tot garage: voor iedere ruimte en ieder opbergprobleem is er een passende oplossing. We verbeteren onze opbergoplossingen continu en zijn altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. Een goede kwaliteit en een functioneel en trendy design staan hierbij centraal. Met de opbergoplossingen van Sunware kies je voor overzicht en orde. Je huis en tuin zijn perfectly organised!

Tristar Europe B.V. werd opgericht in 1977. Vanaf het allereerste begin is Tristar Europe B.V. een lean and mean handelsorganisatie met een internationale focus. Onze klanten bevinden zich inmiddels in meer dan 30 landen. In de afgelopen jaren zijn het aantal landen waarin we actief zijn, het assortiment en het bedrijf snel gegroeid. Tristar verandert snel in een global actor die wordt gerespecteerd door haar klanten over de hele wereld.

© 2012 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer