sitemap mobile
 
Onze Merken

Het begon in 1973, toen de Bunny zijn debuut maakte. Het konijntje liet mensen over de hele wereld zien dat Duracell batterijen veel langer meegaan dan goedkope zinkkoolstofbatterijen. De Bunny - op Duracell batterijen - ging langer mee dan alle andere, ongeacht de uitdaging. En ook vandaag is dat nog altijd het geval.

Van eenvoudige tafelcontactdozen tot geavanceerde camerabewakingssystemen. Profile biedt dé oplossing voor iedere elektriciteitsklus, in en om het huis. Het uitgebreide assortiment omvat producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Profile staat bovendien meer dan ooit voor eenvoud in toepassing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Kortom, powerful home solutions.

De schakelaars en drukknoppen van Niko combineren zowel gebruiksgemak, comfort als design. Ze werden ontworpen in overleg met designers, architecten, installateurs én eindgebruikers. Alle afwerkingen van Niko staan voor een tijdloze vormgeving, uitgevoerd in duurzame materialen. Je kiest uit de reeksen Niko Pure, Niko Intense, Niko Original en Niko Mysterious. Je experimenteert en combineert naar hartenlust met de kleuren van de afdek- en centraalplaten. Ben je na verloop van tijd uitgekeken op je schakelaars en drukknoppen?

Legrand Group is in België sterk vertegenwoordigd met zijn twee internationale merken: Legrand en BTicino. Dankzij de overname van een aantal grote merken als Alpes Technologies, Cablofil, Sarlam, Van Geel en Zucchini kon Legrand zijn productportefeuille optimaliseren. Het potentieel van deze gespecialiseerde oplossingen en hun innovatievermogen maken dat Legrand Group over een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod beschikt om in te spelen op de huidige marktvraag en om diensten aan te bieden aan verschillende activiteitensectoren, zoals de woningbouw, de tertiaire sector en de industrie.

Eltra is marktleider in elektrisch doe-het-zelfmateriaal. Het bedrijfspand van deze innovatieve onderneming bevindt zich in het Oost-Vlaamse Temse en bestrijkt een oppervlakte van 13.500 m². Eltra heeft 90 werknemers in dienst, verdeeld over een kantoorruimte, verpakkingsafdeling en een opslagplaats.

Over the past 40 years the EGLO group has evolved into one of the leading manufacturers of decorative interior lighting. Meanwhile, the company has become a major player on the world market: In 2012 more than 15 million luminaires were marketed in over 50 countries on all continents.

Betaalbare verlichting voor uw huis en tuin. LED lampen van de hoogste kwaliteit, ruimste assortiment inbouwspots, tijdloze decoratieve verlichting Tuinverlichting, tot 25 jaar garantie

Koninklijke Philips N.V. is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen.

As one of the leading providers in the European residential lighting industry, we see our role as that of a partner to local branches of the retail and specialist lighting trade. Our aim is to lead the way in product development, to identify trends and capture them rapidly within a modern design. It is a strategy that has brought us dynamic growth ever since the company was founded over 50 years ago.

© 2012 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer