sitemap mobile
 
Onze Merken

Bison is hét toonaangevende lijm- en kitmerk in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux en is daarnaast een belangrijke speler in de Zuid- en Oost-Europese markt en het Midden-Oosten. Bison Kit®, Montagekit, Secondelijm en Poly Max® zijn bekende Bisonproducten binnen het uitgebreide assortiment oplossingen voor elke lijm-, afdicht- en onderhoudsklus. Kortom: wie lijm en kit zegt, zegt Bison!

FOREVER zoekt sinds vele jaren producten die vernieuwend zijn voor de doe-het-zelf, onderhoud tuin, autoproducten en producten voor verwarming. Eveneens ontwikkelt FOREVER ecologische producten.

Rubson ziet het daglicht in 1957, wanneer twee Fransen naar een manier zoeken om hun dakterras waterdicht te maken. Hun product dopen ze Liquid Rubber (vanwege de basis van rubber), en is meteen erkend als een revolutionair product in die tijd.

In 2011 werd een nieuwe generatie alleslijm gelanceerd. Dit product, dat eveneens gebaseerd is op de gepatenteerde FlexTec-technologie van Henkel, is de meest doeltreffende, krachtigste allround lijm op de markt. Of gebruikers nu een nieuw bouwproject starten of thuis iets moeten repareren, deze lijm is geschikt voor alle materialen en is onder alle omstandigheden even krachtig. Gecertificeerd door TÜV, het toonaangevende Europese keuringsinstituut.

Zin in behangen met Perfax Ready & Roll Romantisch, of juist pittig, vrolijk of stoer?! Met behang geef je elke kamer de gewenste uitstraling. Heb je wel zin in iets nieuws, maar zie je op tegen het behangen? Dat hoeft echt niet meer. Want Perfax introduceert de kant-en-klare behanglijm Ready & Roll. Dat werkt zo snel en eenvoudig, dat succes verzekerd is!

In alle overige landen wordt gewerkt met locale importeurs. Wereldwijd is het HG merk verkrijgbaar in vele afzetkanalen: van tegelhandel tot drogisterij en van doe-het-zelf winkel tot supermarkt. Overal kiest de consument voor de vertrouwde kwaliteit van HG!

Lambert Chemicals is een familiebedrijf dat sinds 24 jaar actief is in de distributie van chemische producten. Wij zijn gevestigd in Luik-Herstal (Hauts-Sarts), één van de grootste industriegebieden in Europa. Vanuit deze vestiging, met een oppervlakte van meer dan 10.000 m², leveren wij aan klanten in gans België, evenals in buurlanden zoals Duitsland, Nederland en Luxemburg.

TEC7, dat zijn kwaliteitsproducten voor vakmensen. Een beperkt aantal producten die heel breed toepasbaar zijn. Het TEC7-assortiment staat voor: kwaliteit, innovatie, gebruiksvriendelijkheid,uitstekende prijsverhouding gericht naar vakmensen

Realco is vandaag DE wereldleider op de markt van reiniging en zuivering op basis van enzymen omdat zij als eerste onderneming deze enzymen heeft kunnen integreren in reinigingsproducten. Hierbij werd een compleet nieuwe weg geopend naar een ecologischere biotechnologie die bovendien ook nog zeer krachtig bleek.

Rectavit had voornamelijk met lijmen een sterke positie verworven in de Belgische hout-, bouwmaterialen- en ijzerwarenhandel, evenals in de doe-het-zelf markt. De Soudalgroep, onder leiding van oprichter Vic Swerts, had zijn sterke positie in dezelfde markten voornamelijk met voegkitten en polyurethaanschuimen uitgebouwd. Soudal zag dan ook de talrijke synergieën en nam Rectavit als zelfstandig opererende business unit op binnen de internationale groep.

Group RIEM is een begrip op het gebied van het op punt stellen en afvullen van aërosols voor huishoudelijk en technisch gebruik, insecticiden en voor plantenzorg.

Soudal N.V. is een vooraanstaand fabrikant van silicone, lijm, PU schuim en vele andere producten voor bouw, industrie en Doe-Het-Zelf met hoofdzetel in Turnhout. Vestigingen in 35 landen waarborgen een optimale technische en logistieke dienstverlening. Op deze site vindt U nieuwigheden, producten en wetenswaardigheden van de Soudal groep wereldwijd.

Tesa SE is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrieel, commercieel en thuisgebruik. De 125 jaar ervaring van het bedrijf in de coatingtechnologie en zijn ontwikkeling van kleefbanden en innovatieve productoplossingen hebben tesa, met hoofdkantoor te Hamburg, in veel toepassingsgebieden naar de top van de wereldmarkt gebracht.

Dubbelzijdige plakband, textiel, polypropyleen, universeel gebruik, speciale vaste tapijten, verschillende afmetingen. Zelfklevende maskeerband, glad, gekript, alle kwaliteiten, alle afmetingen,elektrische isolatie, verschillende kleuren, verschillende afmetingen, verpakkingsplakband, PVC, polypropyleen, verschillende kleuren, verschillende afmetingen.

ZOUTMAN is een onafhankelijk Belgisch familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie en verwerking van (zee)zout. Vanuit de vestigingen in Roeselare en de zeehaven van Gent worden dagelijks duizenden tonnen zout, gaande van retail verpakkingen voedingszout tot bulkschepen strooizout, wereldwijd verscheept.

Epur, zie ook onze video's

Fulgurant Sanitair, zie ook onze video's

Fulgurant zie ook onze video's

© 2012 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer