sitemap mobile
 
Onze Merken

n 29 jaar tijd is de Altrad groep een belangrijke speler geworden op de markt van gereedschap voor de bouwnijverheid. Door als sleutel voor zijn ontwikkeling een net van externe en interne groei op te creëren, heeft Mohed Altrad er steeds op toegezien om een menselijk concept van management te behouden en te verspreiden waarrond de fundamenten van de groep draaien.

Altrex biedt een compleet en innovatief assortiment klimmateriaal. Of het nu gaat om rolsteigers, vouwsteigers, steigersystemen, hangbruggen, ladders, vouwladders of trappen. Een compleet assortiment met de kwaliteit, service en garantie die van een A-merk mag worden verwacht. Met producten die zijn ontwikkeld door mensen met veel kennis en ervaring.

Een bedrijf dat meer dan 100 jaar aan de top staat in zijn markt, zonder zijn afkomst te verloochenen, mag zich met recht duurzaam noemen. ATAB is Antwerpse fabrikant van vloeibare waterdichtingsproducten, dakdichtingsmembranen, PIR-isolatie en energie-efficiënte daksystemen zoals solarinstallaties en groendaken.

Het team van Germeau-Carriere luistert naar al Uw problemen en biedt U de nodige hulp om al Uw werken veilig uit te voeren in de hoogte. U vindt op onze site een algemeen overzicht van onze produkten (ladders, steigers, ladderliften...)

Al van bij zijn oprichting is Knauf een onmisbare speler binnen het domein van de afwerking. Het bedrijf is blijven evolueren en innoveren, en heeft zich voortdurend onderscheiden in de loop van een geschiedenis die wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van vruchtbare samenwerkingen.

© 2012 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer