sitemap mobile
 
Onze Merken

Pardaen, reeds 4 generaties en meer dan 60 jaar aanwezig op de Belgische markt als grossier voor de ijzerwarenhandel en de doe-het-zelf-zaak! Met een uitgekiend assortiment van meer dan 10.000 referenties, toegespitst op de Belgische markt, is Pardaen de ideale toeleverancier voor uw afdeling ijzerwaren en gereedschappen.

Levis is het meest verkochte verfmerk van België. Met elke generatie groeit het succes van dit product ‘van bij ons’, en dat al sinds… 1831. Bijna 180 jaar na zijn oprichting blijft Levis de onbetwiste marktleider inzake decoratieve verf in België. Het merk heeft zo veel troeven dat die positie ruimschoots gerechtvaardigd is: een assortiment dat de ruimste keuze aan producten en kleuren biedt, in ready mix en/of aangemaakt met de mengmachine

Polyfilla produceert sinds 1956 vulmiddelen en aanverwante producten. Topkwaliteit leveren is onze taak, zodat je jouw klus makkelijker, sneller en met een perfect resultaat kan klaren. Hierbij trachten we je zoveel hulp te bieden als mogelijk. Dit doen we onder meer door de dingen eenvoudig te benoemen maar ook door permanent te innoveren.

Hammerite Metaalverf is dé manier om snel en eenvoudig alle metalen oppervlakken te beschermen en te verfraaien. In tegenstelling tot traditionele verfsystemen kan Hammerite Metaalverf direct op verroest metaal worden aangebracht. Dankzij de speciale 3 in1-formule is een primer of grondlaag overbodig. De droogtijd is kort zodat een verfklus die met een gewone verf dagen zou duren, nu in enkele uren klaar is. Na 1 uur is de verf regenbestendig. Een speciale siliconentechnologie vormt een sterke barrière die niet alleen vocht tegenhoudt maar ook langdurig beschermt.

Al 170 jaar staat De Keyn garant voor een unieke en professionele knowhow die van generatie op generatie werd overgedragen. Vandaag is De Keyn er nog altijd voor u. Daarom deze website waarin u tal van tips vindt die u het leven eenvoudiger maken. Natuurlijk is er wit, voor alle ondergronden en alle toepassingen, maar vooral ook een exclusieve collectie van 30 kleuren die we speciaal voor u hebben geselecteerd en die nu dé trend zijn in decoratie. 30 kleuren? Ja, omdat De Keyn het u eenvoudig wil maken en u de beste kleuren wil garanderen. Ga maar na! Flashy, cosy, klassiek of trendy, u vindt zo de kleur die bij u past …

Bij schilderwerk is een goede voorbereiding reeds het halve werk. Hoe beter u de ondergrond voorbereidt, hoe beter de producten hechten en hoe langer u plezier beleeft aan het resultaat. 4 stappen : ONTVETTEN, LATEN DROGEN, SCHUREN, ONTSTOFFEN

We bouwen deze traditie nog steeds uit naar een veelzijdig programma van hoogwaardig elektrisch gereedschap en accessoires. Doordat overal ter wereld steeds meer vakmensen voor DEWALT kiezen is DEWALT al meerdere jaren het snelst groeiende merk. Tevens is DEWALT in Noord-Amerika al jaren marktleider op het gebied van professioneel elektrisch gereedschap.

Powerplus beschikt over een eigen dienst na-verkoop. U kunt hen steeds bereiken indien u vragen heeft. We vragen u wel om eerst onze FAQ te lezen alvorens contact op te nemen met ons. U vindt er het antwoord op vele vragen. Al onze Powerplus toestellen worden zorgvuldig gecontroleerd en zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Indien u toch problemen zou ondervinden met één van onze toestellen kan u gebruik maken van onze hersteldienst.

We hebben een droom. Dat iedereen zich écht thuis voelt in zijn huis. Een huis betekent immers zoveel meer dan alleen maar een dak boven het hoofd. Het is meer dan een plek waar men eet en slaapt, werkt en plezier maakt. Een huis wordt een thuis als men er zichzelf kan zijn, als het een plek wordt van welbehagen Als distributeur van onder meer badkamers & wellness, verwarming & koelinginstallaties en keukens, willen wij u graag inspireren. U adviseren en unieke, op maat gemaakte oplossingen aanbieden. Zodat u de keuzes kunt maken die een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl, van ùw manier van leven. En u zich helemaal thuis voelt in uw huis.

Sanimar is een gespecialiseerde groothandel in sanitair kraanwerk, badkamermeubelen en badkamertoebehoren. Bij 'producten' krijgt u een foto overzicht van ons assortiment. Bij 'documentatie' kunt u onze catalogus downloaden met extra informatie over onze artikelen. Vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet ons te contacteren!

De groep Allibert ontwerpt, ontwikkelt en produceert in haar fabrieken een uitgebreid assortiment esthetische, functionele en betaalbare producten voor de inrichting van de badkamer. Eenieder kan goedkope producten invoeren van bedenkelijke kwaliteit. Allibert ontwikkelde een aantal rendabele en prestatiegerichte methoden om producten van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs te kunnen commercialiseren. Bovendien wordt daarbij gestreefd naar een maximaal behoud van de fabrieken en werkgelegenheid in Frankrijk.

Lafiness is een bron van baden. Of, anders gezegd, een compleet gamma om je badkamer in te richten. Omdat het alles omvat wat je maar kan wensen, omdat het tegenover elke smaak een stijl kan plaatsen, en omdat het voor ieders budget een oplossing biedt. Dompel je onder in onze wereld van water en ontdek onze merkconcepten. Maak hier kennis met inspirerende badkamers. Om je de mogelijkheden te tonen; niet om je regels voor te schrijven.

Polet is een Belgische fabrikant van handgereedschappen. De kwaliteit van de producten en dienstverlening overstijgt echter reeds lang de landsgrenzen. Ook Nederlandse, Franse en Duitse vaklui en tuinliefhebbers kennen Polet Quality Tools immers als hun partner voor het zware werk. Hebt u eventueel aan en of opmerkingen omtrent deze website aarzel dan niet ons te contacteren .

Universo Consumer Products produceert en distribueert tuinhuizen, tuinmeubelen, speeltoestellen en meer voor de mooiste tuinen van Europa...

Somers Seeds is een toonaangevende en dynamische familiebedrijf binnen de zaadsector. We verpakken en verdelen kwaliteitsvolle zaden en aanverwante producten voor de hobbytuinier.

The Husqvarna Group is the world's largest producer of outdoor power products including chainsaws, trimmers, lawn mowers and garden tractors. The Group is also the European leader in consumer watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries.

roducten die bij de beroepsmensen hun deugdelijkheid bewijzen komen op die wijze ter beschikking van het brede publiek. Aan hen biedt Edialux milieuverantwoorde oplossingen voor vele netelige huis- en tuinproblemen. Uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting voor het milieu betekenen worden weerhouden. Zorg voor de leefomgeving staat immers hoog in het vaandel en is de drijfveer voor het doorgedreven onderzoek, dat aan de basis ligt van elk product. Een gepaste slogan die Edialux typeert is dan ook “Doelgericht bestrijden”.

Vertrekkende van de missie "werken voor een groenere wereld", covert Agricon een breed gamma aan productie van en activiteiten rond duurzame natuurlijke producten.

n 29 jaar tijd is de Altrad groep een belangrijke speler geworden op de markt van gereedschap voor de bouwnijverheid. Door als sleutel voor zijn ontwikkeling een net van externe en interne groei op te creëren, heeft Mohed Altrad er steeds op toegezien om een menselijk concept van management te behouden en te verspreiden waarrond de fundamenten van de groep draaien.

Altrex biedt een compleet en innovatief assortiment klimmateriaal. Of het nu gaat om rolsteigers, vouwsteigers, steigersystemen, hangbruggen, ladders, vouwladders of trappen. Een compleet assortiment met de kwaliteit, service en garantie die van een A-merk mag worden verwacht. Met producten die zijn ontwikkeld door mensen met veel kennis en ervaring.

Een bedrijf dat meer dan 100 jaar aan de top staat in zijn markt, zonder zijn afkomst te verloochenen, mag zich met recht duurzaam noemen. ATAB is Antwerpse fabrikant van vloeibare waterdichtingsproducten, dakdichtingsmembranen, PIR-isolatie en energie-efficiënte daksystemen zoals solarinstallaties en groendaken.

55 years of experience and constant investment has enabled Diager to develop its expertise to make it the leading European manufacturer of masonry drill bits today. Every year we manufacture over 20 million tools. Diager is an independant manufacturer

Ons bestaan staat in het teken van kwaliteit. Wij gebruiken al onze kennis en ervaring in de ontwikkeling van solide, betrouwbare producten die een leven lang mee gaan. Wij ontwerpen producten voor nu, maar met het oog op de toekomst - producten die een bijdrage leveren aan je 'thuis' en aan de manier waarop je leeft - voor jarenlang zorgeloos gebruik. Onze ambitie is duidelijk: het ontwikkelen van solide huishoudelijke producten die hun pracht en duurzaamheid behouden tot wel 20 jaar.

Bruynzeel Home Products levert verschillende productgroepen aan afnemers in binnen- en buitenland. Hierbij worden o.a. DHZ-retailers, professionele afnemers, distributeurs/ importeurs en OEM-klanten bediend. Het bedrijf zet sterk in op productontwikkeling/ innovatie, het bouwen van concepten en het creeren van waarde voor haar afnemers. Op onze thuismarkt combineren we dit met de sterke merknaam Bruynzeel.

Het begon in 1973, toen de Bunny zijn debuut maakte. Het konijntje liet mensen over de hele wereld zien dat Duracell batterijen veel langer meegaan dan goedkope zinkkoolstofbatterijen. De Bunny - op Duracell batterijen - ging langer mee dan alle andere, ongeacht de uitdaging. En ook vandaag is dat nog altijd het geval.

Van eenvoudige tafelcontactdozen tot geavanceerde camerabewakingssystemen. Profile biedt dé oplossing voor iedere elektriciteitsklus, in en om het huis. Het uitgebreide assortiment omvat producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Profile staat bovendien meer dan ooit voor eenvoud in toepassing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Kortom, powerful home solutions.

De schakelaars en drukknoppen van Niko combineren zowel gebruiksgemak, comfort als design. Ze werden ontworpen in overleg met designers, architecten, installateurs én eindgebruikers. Alle afwerkingen van Niko staan voor een tijdloze vormgeving, uitgevoerd in duurzame materialen. Je kiest uit de reeksen Niko Pure, Niko Intense, Niko Original en Niko Mysterious. Je experimenteert en combineert naar hartenlust met de kleuren van de afdek- en centraalplaten. Ben je na verloop van tijd uitgekeken op je schakelaars en drukknoppen?

Legrand Group is in België sterk vertegenwoordigd met zijn twee internationale merken: Legrand en BTicino. Dankzij de overname van een aantal grote merken als Alpes Technologies, Cablofil, Sarlam, Van Geel en Zucchini kon Legrand zijn productportefeuille optimaliseren. Het potentieel van deze gespecialiseerde oplossingen en hun innovatievermogen maken dat Legrand Group over een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod beschikt om in te spelen op de huidige marktvraag en om diensten aan te bieden aan verschillende activiteitensectoren, zoals de woningbouw, de tertiaire sector en de industrie.

Eltra is marktleider in elektrisch doe-het-zelfmateriaal. Het bedrijfspand van deze innovatieve onderneming bevindt zich in het Oost-Vlaamse Temse en bestrijkt een oppervlakte van 13.500 m². Eltra heeft 90 werknemers in dienst, verdeeld over een kantoorruimte, verpakkingsafdeling en een opslagplaats.

Over the past 40 years the EGLO group has evolved into one of the leading manufacturers of decorative interior lighting. Meanwhile, the company has become a major player on the world market: In 2012 more than 15 million luminaires were marketed in over 50 countries on all continents.

EINHELL bestaat al meer dan 45 jaar en is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en verkoop van elektrisch gereedschap op het gebied van Powertools, Stationair- en Tuingereedschap. Dit wordt gedaan via verschillende assortimenten die zijn ondergebracht in de productlijnen EINHELL RED en EINHELL BLUE. Binnen deze productlijnen zijn inmiddels meer dan 500 verschillende artikelen te vinden welke worden ontwikkelt en geïmporteerd vanuit China. Daarnaast levert EINHELL private label artikelen aan diverse ( internationale) retail organisaties.

PGZ Retail Concept is een vooruitstrevende aanbieder van producten en concepten in de professionele en de doe-het-zelf markt in de Benelux.

pgb-Europe werd in 1956 opgericht als eenmanszaak onder de naam Pennoit-Grootaert. Onder leiding van Marc en Luc Pennoit is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming, waarbij voortdurend de nadruk wordt gelegd op kwaliteit en service. Om de internationale uitstraling te versterken werd de naam sinds kort veranderd naar pgb-Europe nv.

Sinds 2001 maakt Avasco Industries deel uit van de Vergalle Group met een omzet van om en bij de 175 miljoen EUR en 500 medewerkers. Avasco Industries NV beschikt over ruim 30.000 m² productieruimte op twee locaties, heeft een team van 45 medewerkers en realiseert een jaaromzet van 25 miljoen EUR binnen 4 divisies; Shelving, Solar, Subcontracting, Sprinkler water tanks

Bison is hét toonaangevende lijm- en kitmerk in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux en is daarnaast een belangrijke speler in de Zuid- en Oost-Europese markt en het Midden-Oosten. Bison Kit®, Montagekit, Secondelijm en Poly Max® zijn bekende Bisonproducten binnen het uitgebreide assortiment oplossingen voor elke lijm-, afdicht- en onderhoudsklus. Kortom: wie lijm en kit zegt, zegt Bison!

FOREVER zoekt sinds vele jaren producten die vernieuwend zijn voor de doe-het-zelf, onderhoud tuin, autoproducten en producten voor verwarming. Eveneens ontwikkelt FOREVER ecologische producten.

Sinds 1990 een bekende naam in de wereld van tuinafrastering. Uitgebreid assortimentv Just-in-time leveringen vanuit ons 11.000 m² magazijn, verschillende displays

Het team van Germeau-Carriere luistert naar al Uw problemen en biedt U de nodige hulp om al Uw werken veilig uit te voeren in de hoogte. U vindt op onze site een algemeen overzicht van onze produkten (ladders, steigers, ladderliften...)

Saint-Gobain Isover is wereldmarktleider op gebied van isolatie met minerale wol. Deze positie werd bereikt door innovatieve ambitie en technische knowhow te koppelen aan respect voor het milieu en een toekomstgerichte, duurzame levensstijl.

Glen Dimplex is wereldleider in de elektrische verwarming en één van de internationale leiders in het domein van huishoudelijke apparatuur. Bezoekt u ook eens onze groupsite voor aanvullende informatie.

Vanaf 1954 geeft Raymond Grosfillex de onderneming haar industriële en commerciële richting. De onderneming neemt afstand van het pure gebruiksvoorwerp en richt zich op de fabricage van meer verfijnde producten voor de woonomgeving: tuinmeubilair, bloembakken, harmonicadeuren, deuren en ramen... De houten producten maken plaats voor de eerste kunststof producten. met deze nieuwe materialen kan het leefmilieu duurzaam verbeterd worden door praktische, comfortabele, duurzame producten aan te bieden die bovendien zeer robuust zijn.

HDM is fabrikant en distributeur van een breed assortiment wand- en plafondpanelen, ELESGO® laminaatvloeren, Aqua-Step, houten vloeren, Cinewall®, Outdoor gevelbekleding, timmerpanelen en lijstwerk.

Rubson ziet het daglicht in 1957, wanneer twee Fransen naar een manier zoeken om hun dakterras waterdicht te maken. Hun product dopen ze Liquid Rubber (vanwege de basis van rubber), en is meteen erkend als een revolutionair product in die tijd.

In 2011 werd een nieuwe generatie alleslijm gelanceerd. Dit product, dat eveneens gebaseerd is op de gepatenteerde FlexTec-technologie van Henkel, is de meest doeltreffende, krachtigste allround lijm op de markt. Of gebruikers nu een nieuw bouwproject starten of thuis iets moeten repareren, deze lijm is geschikt voor alle materialen en is onder alle omstandigheden even krachtig. Gecertificeerd door TÜV, het toonaangevende Europese keuringsinstituut.

Zin in behangen met Perfax Ready & Roll Romantisch, of juist pittig, vrolijk of stoer?! Met behang geef je elke kamer de gewenste uitstraling. Heb je wel zin in iets nieuws, maar zie je op tegen het behangen? Dat hoeft echt niet meer. Want Perfax introduceert de kant-en-klare behanglijm Ready & Roll. Dat werkt zo snel en eenvoudig, dat succes verzekerd is!

In alle overige landen wordt gewerkt met locale importeurs. Wereldwijd is het HG merk verkrijgbaar in vele afzetkanalen: van tegelhandel tot drogisterij en van doe-het-zelf winkel tot supermarkt. Overal kiest de consument voor de vertrouwde kwaliteit van HG!

Dankzij onze jarenlange ervaring in de tuinsector weten we bij Hozelock als geen ander dat tuinieren een uitdagende hobby kan zijn. Daarom willen we tuiniers helpen bij het optimaal houden van hun tuin. Door onze kennis en ervaring rond tuinieren te combineren met enthousiasme en vakmanschap, kunnen we de beste oplossingen bieden om je tuin het hele jaar door levendig te houden.

Uw tuin is dé plaats om te relaxen en u goed te voelen. Om zeker te zijn dat uw planten en gazon mooi groen blijven, is de juiste bewatering essentieel. GARDENA biedt u de juiste oplossing voor het besproeien, watervervoer, waterpompen en automatisch besproeien. Er zijn oplossingen voor alle tuintypes.

Maaien, trimmen, snoeien, opruimen - met onze hulp, zal u de taken tijdig klaarhebben voor de barbecue. Maai efficiënt uw gazon dankzij een hoge-capaciteit grasmaaier of met een robuste en hardwerkende zitmaaier. Maak komaf met vervelende graskanten dankzij een tijdbesparende trimmer of bosmaaier. Krijg u heggen opnieuw in vorm danzkij een lichte en krachtige heggenschaar. Gebruik een betrouwbare kettingzaag om brandhout te maken of komaf te maken met een vervelende boom die uw zicht belemmert.

De ROCKWOOL Group is wereldwijd marktleider in rotswoloplossingen. Als toonaangevend speler in de isolatiemarkt levert ROCKWOOL duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen, met een optimale geluidswering en klimaatbeheersing.

JACKODUR is een hoogwaardige thermische isolatie van geëxtrudeerd polystyreenhardschuim (XPS). Het materiaal is druk- en maatvast en dankzij de gesloten en homogene celstructuur vochtbestendig en rotvrij.

Het JéWé assortiment omvat een omvangrijk aantal producten voor zowel decoratieve als constructieve toepassingen, zoals: traprenovatie treden, profielen, timmerhout, meubelpanelen, vensterbanken, vloerplinten, wandbekleding en plafondbekleding, traphekjes en werkbladen. , ,

CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken in ieder interieur. Dankzij de duidelijke handleidingen en filminstructies kunt u direct aan de slag. Ook kunt u gebruik maken van de laminaatcalculator om te berekenen hoeveel vloer u nodig heeft voor uw kamer. CanDo producten zijn met zorg afgewerkt waardoor u snel kunt genieten van het eindresultaat.

Kleine Wolke’ products are distinguished by their high quality. Each piece responds to the challenges of daily use with solid longevity. More and more, our products are also meeting the highest levels of environmental friendliness. Ecologically safe methods and recycled materials are important parts of our manufacturing processes.

KOLTEC is in 1942 opgericht door de heer Lout Henkes. Het bedrijf is vrij snel na oprichting begonnen met de productie van schrikdraadapparatuur. KOLTEC heeft als enige Nederlandse producent schrikdraad bekendheid gegeven. De beroemde, onverwoestbare groene paddenstoel kent iedereen. Nog steeds wordt het model, ook wel weideklok genoemd, geproduceerd en geleverd aan klanten over de hele wereld.

Lambert Chemicals is een familiebedrijf dat sinds 24 jaar actief is in de distributie van chemische producten. Wij zijn gevestigd in Luik-Herstal (Hauts-Sarts), één van de grootste industriegebieden in Europa. Vanuit deze vestiging, met een oppervlakte van meer dan 10.000 m², leveren wij aan klanten in gans België, evenals in buurlanden zoals Duitsland, Nederland en Luxemburg.

Kwalitatief hoogstaande producten aanbieden, tegen concurrentiele prijzen is een noodzaak. Onze doorgedreven vakkennis en de specialisatie in een quasi eindeloos gamma koorden en touwen zijn het sterkste punt van onze firma.

Betaalbare verlichting voor uw huis en tuin. LED lampen van de hoogste kwaliteit, ruimste assortiment inbouwspots, tijdloze decoratieve verlichting Tuinverlichting, tot 25 jaar garantie

Ryobi® is een van de meest dynamische merken op het gebied van elektrisch handgereedschap en stationair gereedschap: haar producten zijn een combinatie van gebruiksgemak, innovatie en een zeer gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding die het merk karakteriseren. Elk jaar ontwikkelt Ryobi® weer nieuwe innoverende producten, zodat u nog efficiënter, veiliger en comfortabeler met deze machines in uw huis en tuin kunt werken. Livetool Indicator™, GripZone™, DustTech™… stuk voor stuk nieuwe ontwikkelingen die het doe-het-zelven en tuinieren eenvoudiger en gebruiksvriendelijker maken.

Je tuinhuis beitsen, je houten garagepoort beschermen of je parket vernissen? Bij Xyladecor vind je voor hout binnen of buiten steeds de ideale olie, beits of vernis. Omdat we houden van hout...

Door hun gecombineerde kunststof- en betonexpertise zijn de mannen van Martens in staat complete oplossingen te leveren. Niet alleen voor bijv. woonwijken en bedrijventerreinen, maar ook voor projecten met speciale eisen, zoals havengebieden. Snel en tegen scherpe prijzen. Meer informatie

Kärcher Home & Garden producten voor gebruik in en om het huis. Breed assortiment van efficiënte reinigingsapparatuur voor privé-gebruik - van hogedrukreinigers tot stoomreinigers

Kwalitatief hoogwaardige producten en service die voldoen aan de wensen en behoeften van klanten zijn de basis om de productiviteit bij klanten te maximaliseren en de operationele kosten van de reiniging te verlagen

TEC7, dat zijn kwaliteitsproducten voor vakmensen. Een beperkt aantal producten die heel breed toepasbaar zijn. Het TEC7-assortiment staat voor: kwaliteit, innovatie, gebruiksvriendelijkheid,uitstekende prijsverhouding gericht naar vakmensen

NMC is an international leading company active in the development, production and marketing of synthetic foams. Founded in 1950, NMC develops, manufactures and markets synthetic foam products. Our 1200 worldwide associates strive to develop innovative, reliable, and high-quality products supported by a complete service package. NMC Group realizes an annual turnover of 180 million Euros. NMC offers optimal foam solutions for the highest technical demands in the following sectors: room and facade design, insulation, industry and packaging as well as sport and leisure.

Koninklijke Philips N.V. is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen.

Plastivan produceert al vier decennia lang PVC-bouwprofielen met de meest diverse toepassingen: van wand- en plafondpanelen over dakgootbekleding tot binnenvensterbanken en rolluiklatten. Verder beschikt Plastivan over een dakgootsysteem.

Realco is vandaag DE wereldleider op de markt van reiniging en zuivering op basis van enzymen omdat zij als eerste onderneming deze enzymen heeft kunnen integreren in reinigingsproducten. Hierbij werd een compleet nieuwe weg geopend naar een ecologischere biotechnologie die bovendien ook nog zeer krachtig bleek.

Rectavit had voornamelijk met lijmen een sterke positie verworven in de Belgische hout-, bouwmaterialen- en ijzerwarenhandel, evenals in de doe-het-zelf markt. De Soudalgroep, onder leiding van oprichter Vic Swerts, had zijn sterke positie in dezelfde markten voornamelijk met voegkitten en polyurethaanschuimen uitgebouwd. Soudal zag dan ook de talrijke synergieën en nam Rectavit als zelfstandig opererende business unit op binnen de internationale groep.

Group RIEM is een begrip op het gebied van het op punt stellen en afvullen van aërosols voor huishoudelijk en technisch gebruik, insecticiden en voor plantenzorg.

Sadu Abrasives is een bedrijf dat zich in de markt profileert met een uitgebreid assortiment aan diamantgereedschappen, snij- en afbraamschijven, lamellenschijven, hardmetalen zaagbladen, ...

De eerste barbecook® barbecue ontstond in 1985. Aanleiding was de vaststelling dat barbecues vaak erg primitief waren. Barbecook® streefde er dan ook vanaf het begin naar om barbecueën efficiënter en veiliger te maken. Daaruit resulteerde o.m. ons gepatenteerde aanmaaksysteem QuickStart®.

Scala Plastics is een Europese full-service leverancier van bouwmaterialen voor de professionele en doe-het-zelfmarkt. Het in 1964 gestichte bedrijf bekleedt in België de eerste plaats als verdeler van kunststofproducten voor de bouw-, doe-het-zelf- en tuinsector.

Gebaseerd op onze ervaring op de markt, stellen we bij Sogem u een uitgebreid assortiment trappen in bouwpakket voor die voldoen aan uw eisen: ruimte, esthetiek, maar ook (en vooral) het budget!

Soudal N.V. is een vooraanstaand fabrikant van silicone, lijm, PU schuim en vele andere producten voor bouw, industrie en Doe-Het-Zelf met hoofdzetel in Turnhout. Vestigingen in 35 landen waarborgen een optimale technische en logistieke dienstverlening. Op deze site vindt U nieuwigheden, producten en wetenswaardigheden van de Soudal groep wereldwijd.

De opbergoplossingen van Sunware zorgen voor een opgeruimd huis én een opgeruimd gevoel. Van zolder tot badkamer en van slaapkamer tot garage: voor iedere ruimte en ieder opbergprobleem is er een passende oplossing. We verbeteren onze opbergoplossingen continu en zijn altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. Een goede kwaliteit en een functioneel en trendy design staan hierbij centraal. Met de opbergoplossingen van Sunware kies je voor overzicht en orde. Je huis en tuin zijn perfectly organised!

Tesa SE is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrieel, commercieel en thuisgebruik. De 125 jaar ervaring van het bedrijf in de coatingtechnologie en zijn ontwikkeling van kleefbanden en innovatieve productoplossingen hebben tesa, met hoofdkantoor te Hamburg, in veel toepassingsgebieden naar de top van de wereldmarkt gebracht.

Thys is een belgische fabrikant van deuren, vloeren en keukens

Tretton heeft de verdeling binnen België, Frankrijk en Luxenburg van het topmerk Plieger, een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, waar 800 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een externe expeditie in België, Frankrijk en Luxenburg levert Tretton een assortiment van meer dan 150.000 artikkelen aan de DIY.

Tristar Europe B.V. werd opgericht in 1977. Vanaf het allereerste begin is Tristar Europe B.V. een lean and mean handelsorganisatie met een internationale focus. Onze klanten bevinden zich inmiddels in meer dan 30 landen. In de afgelopen jaren zijn het aantal landen waarin we actief zijn, het assortiment en het bedrijf snel gegroeid. Tristar verandert snel in een global actor die wordt gerespecteerd door haar klanten over de hele wereld.

Van de parketvernis, waarvan de naam van de firma afkomstig is, tot aan de lazuur via het afbijtmiddel of de verf. V33 bouwt elke dag aan haar succes door al 50 jaar te blijven werken aan vernieuwing.

De werkhuizen Vanroy, leiders op de markt van technische en decoratieve gordijnroeden, zetten de filosofie van hun voorouders voort en bewaren de verworvenheden van hun voorgangers, die zich hebben kunnen onderscheiden van de rest en samen met gespecialiseerde medewerkers evolueerden. Roy Products is vastbesloten om de vaste waarden van haar producten te combineren met de hedendaagse vereisten.

Varo is specialist met meer dan 50 jaar ervaring in de wereldwijde distributie van doe-het-zelf materiaal. Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan van elektrisch gereedschap tot tuingereedschap, handwerktuigen en accessoires en dit onder eigen merken Varo, Powerplus en Kreator.

Dubbelzijdige plakband, textiel, polypropyleen, universeel gebruik, speciale vaste tapijten, verschillende afmetingen. Zelfklevende maskeerband, glad, gekript, alle kwaliteiten, alle afmetingen,elektrische isolatie, verschillende kleuren, verschillende afmetingen, verpakkingsplakband, PVC, polypropyleen, verschillende kleuren, verschillende afmetingen.

As one of the leading providers in the European residential lighting industry, we see our role as that of a partner to local branches of the retail and specialist lighting trade. Our aim is to lead the way in product development, to identify trends and capture them rapidly within a modern design. It is a strategy that has brought us dynamic growth ever since the company was founded over 50 years ago.

ZOUTMAN is een onafhankelijk Belgisch familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie en verwerking van (zee)zout. Vanuit de vestigingen in Roeselare en de zeehaven van Gent worden dagelijks duizenden tonnen zout, gaande van retail verpakkingen voedingszout tot bulkschepen strooizout, wereldwijd verscheept.

Het merk Black & Decker is onderdeel van het bedrijf Stanley Black & Decker. Het bedrijf is de grootste producent ter wereld voor elektrisch gereedschap en accessoires, op het gebied van huishoudproducten leider in de V.S. en leider op de handstofzuigermarkt.

Reeds meer dan 150 jaar produceert AVR-TOOLS handgereedschappen voor de tuinier, vakman en doe-het-zelver. Via research, automatisatie en permanente kwaliteitscontrole streven wij steeds naar de beste verhouding prijs/kwaliteit. Tevens hebben wij oog voor vernieuwing en worden trends en lifestyle op de voet gevolgd zodat onze producten aansluiten op de wensen van de consument.

VASP is gespecialiseerd in het bewerken van diverse soorten natuursteen tot bruikbare eindproducten. We denken dan vooral aan: tuininrichting en brievenbussen

Al van bij zijn oprichting is Knauf een onmisbare speler binnen het domein van de afwerking. Het bedrijf is blijven evolueren en innoveren, en heeft zich voortdurend onderscheiden in de loop van een geschiedenis die wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van vruchtbare samenwerkingen.

Epur, zie ook onze video's

Fulgurant Sanitair, zie ook onze video's

Fulgurant zie ook onze video's

© 2012 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer