sitemap mobile
 

Folder December

Lees meer
 

Folder november

Lees meer
 

Bouwmaterialen Van Den Broeck in Lier

Lees meer
 
Wie zijn wij

Crea Home, de Creativiteit in uw Huis                                          heet u welkom!               

CreaHome fungeert als aankoopcentrale van meer dan 30 bijzonder dynamische zelfstandige doe-hetzelf zaken met elk hun eigen identiteit en specialisaties maar wel met één gemeenschappelijk doel: U OPTIMAAL BEDIENEN, steeds met goed advies en  GOEDE PRIJZEN, een ruim aanbod en betrouwbare producten.

CreaHome staat erop u de beste service en besparend koopadvies te geven. Heel eenvoudig: de BAAS staat er bij! En voor de prijs zorgt de centrale. De leden zijn over gans België terug te vinden en waarschijnlijk ook in uw buurt.

                             Niet te missen CREA aanbiedingen, zie ook onze webshop:

                                                                                            

                
                              

                                                                                                                      

Crea Home kreeg, als enige in de Belgische doe-het-zelfsector, het UNIZO Keurmerk Franchising en Commerciële Samenwerking, een duidelijk teken van betrouwbaarheid en knowhow. Dit staat garant voor de kwaliteit van samenwerking tussen de Crea home centrale en de aangesloten leden met als doel u, geachte consument, nog optimaler te bedienen tegen de scherpste prijzen.

 

       http://www.unizo.be

 

© 2012 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer